Elf-ekről

Nyíljon fel szemünk az élet örömeire, hogy az játékká váljon kezünkben!

Üdvözöllek utadon! Hogy kik is vagyunk? Erre a kérdésre végtelen féle-fajta válszt adhatnánk… Inkább fontos, hogy merre törekszünk…

Természetesen az egység felé, ahogy mindannyian… ki-ki a maga módján…

…és ha sok törekvő lény összeadja az energiáit, az hatványozódik, és lesz belőle valami nagyon tuti, aminek rajtunk kívül még sokan mások is örülhetnek! …és ez a cél: minél több érző lény életminőségének emelése, röviden: érezzük jól magunkat!

Hogy átlássuk dolgainkat energiákra egyszerűsítünk mindent, és a tiszta kOMmunikáció segítségével, egymást kiegészítve működünk együtt.

Feladatunk a művészeti tevékenységek gyakorlásán, és előadásán kívül azok oktatása akár gyermekeknek, vagy korlátozott képességűeknek is… Valamint szeretetünk társainkon kívül környezetünkre is kiterjed…

Célunk összehozni a tehetségeket, hogy találjon mindenki motivációt arra, hogy kifejezze önmagát, és hogy megőrizzük, vagy újra megtaláljuk a bennük rejlő tiszta és egyszerű gyermekiséget, melyen keresztül valódi lényükhöz juthatunk el…

Az ehhez szükséges körülmények megteremtésében játszik szerepet egyesületünk, amivel fő törekvésünk a más csapatokkal való 1üttműködés! Az összefogást erősítvén biztosítunk helyet holapunkon társainknak az „alkotók” menüpontban, mint ingyenes reklámfelület azoknak, akik még nincsenek az interneten semmilyen formában, akik meg már rendelkeznek saját honlappal, csodás lehetőség, hogy rajtunk keresztül is eljuthassanak hozzájuk a látogatók!

Az elfek története…

Elfek: a „szépek népe”, mesebeli lények csoportja, melyet Göncz Árpád tündéknek fordított a Gyűrűk Ura c. regény műfordítójaként. Egyesületünk szerint az Elfek szimbolizálják azon embereket, akiknek gondolkodása, művészeti tevékenysége és érzéke emberfelettinek tűnő képességeket hordoz, melyek valójában mindannyiunkban megvannak. Ennek felfedezését és kibontakoztatását hivatott Egyesületünk elősegíteni teret teremtve az együttlétre és a közös alkotásra nem csak a hasonló gondolkodású emberek részére. Lehetőséget próbálunk teremteni, hogy performanszok, zenei produkciók, kézműves és egyéb alkotó tevékenységeken keresztül megtalálják önmagukat, amelyhez talán varázslatosnak tűnő, mégis valóságos közösségi tevékenységen át vezet az út. Az Elf Alkotóközösség név mesebeliségével sugallja azt a gyermekekben még meglévő pozitív gondolkodást, amit minél több emberben szeretnénk erősíteni, hazai és nemzetközi szinten egyaránt.

…mindig ott van valami szép, meg jó akkor is, ha rossz történik… Csak képessé kell válnunk a dolgok építő, kreatív részét észrevenni, és átélni annak az örömét, a visszatartó, káros energiákat meg egyszerűen kinevetve egyensúlyba hozni a dualitás egyenlet-mérlegének két serpenyőjét. Ne töltsünk időt, és energiát számunkra káros dolgokkal, hanem érezzük jól magunkat! Találjuk meg közösen az egyensúlyt önmagunkban és hagyjuk azt megnyilvánulni!